hos amandagiiirrrrl.

sitter hemma hos amanda med frida också, alla har varsin data i knät , och anton ( hennes bror ) har också två kompisar hemma hos sig, alla de har också varsin data, snacka om nörd huset just nu asså ! hahah ,
men orkar inte skriva något vi höres.

vi är coola, och det är inte ni!

/annaa

blogglusten ?

jag där försvann min blogglust .. elr inte riktigt min blogglust men kommer verkligen inte på något intressant o skriva.. :( men ska göra mitt bästa för att hålla sidan ganska uppdaterad.
inatt somnade jag runt halv 1 eftersom att jag var sjukt trött efter att ha gått upp runt halv 9 - 9 i två dagar, så tänkte att jag skulle sova lite längre idag, men icke icke .. vaknade vid 9 ändå hah (y) gick in i duschen vid tolv o kom ut runt 20 i 1 , as skönt o duscha länge ihhi!
vetnivetnivetni? :D:D:D:D elr klart ni inte vet men ändå.. jag ska få en ''ny'' cykel, min brorsa ska fixa en gammal ( han är riktigt bra på det ) och eftersom det inte är lika dyrt som en ny cykel, sa pappa att jag kunde få en ny säng för de andra pengarna , iihhhhhh! vart as glad, har tjatat i nästan en månad på att jag inte vill ha hög säng längre, hah det är asa jobbigt att sova där uppe .. spec på sommaren :// men nu blire nog en ny säng o cykel så småningom , ihhh assssssssa glllaaaaaad! ;dddd
nej nu ska jag inte tråka ut er längre hah!


/annaa

grattis bror 17 år ♥

idag fyller min bror eric 17 år, grattis på dej! <3

ledsen för sämst uppdatering de här två dagarna .. men har inte vart hemma alls faktiskt, eller jo och duscha hah.
måndag:
igår som ni vet så åkte jag o frida hem till stina o stekte o badade på hennes brygga, vi gjorde filmer, vi tog kort och vi hade blålerakrig vi gillare, det enda dåligt med det hela var att efter blålerekriget så var vi tvugna att skrubba hela bryggan, men vi gjorde så det blev kul såklart (h) enda tills alla hundra tusen spindlar kom o jag o stina vart skit rädda och börja skrika o frida den tönten brydde sig inte ens, uschuschsuch :( sen åkte vi hem till stina igen och åt o lite sånt, eftersom vi skulle tälta hemma hos frida, men när vi gick ut och skulle sätta upp tältet kom vi överens om att vi var för trötta för att tälta så blev att sova inne , as härlig natt! (y)

tisdag :
idag har jag faktiskt gjort rätt mkt, vaknade av alamet halv nio, för att stina skulle klippa sig, så den här gången tog vi faktiskt 10.17 bussen hah! men innan vi tog bussen hända det mkt, haha ojojoj men vad får jag tyvärr inte berätta , det stannar mellan mig frida o stina, men kul vare alltså! när stina klippte sig, hann jag o frida också med mkt , vi tog id-kort till frida, vi kolla på skor, vi sprang från några läskiga typer som jaga oss ( orkar inte berätta om det ) och lite mer, hahah vi var fett skämmiga vi sprang genom kappahl och upp för trappan o allting för att komma bort från de, alla glodde på oss tyvärr ... aja när vi var klara med allt drog vi hem till tobias, asa varmt asså! så jag o stina ''badade'' hahah vi doppa oss bara te midjan, men det var svalkande. sen hade vi lite vattenkrig typ , vi kolla på halft en film, fast alla dampa på mig elr ja frida och tobias gjorde ( som tydligen har något emot mig (!) ) bara för att filmen var så dålig att jag gjorde annat o kolla bara lite då då o; sen gick vi ut igen för det vart så varmt, och då bestämde jag, att jag frida o tobias skulle hoppa i med kläderna på, men nog fan slutar det med att det bara är jag som hamnar i poolen, bara för idioterna putta i mig,  men stina tkt iaf synd om mig, så hjärta på dej.
men nu ska jag inte skriva mer, kanske skriver mer ikv för nu ska jag iaf fira min bror.

bilder o videoklipp hoppas jag kommer upp på, http://stinafridaa.blogg.se

/annaa





tröööööööött


shit , tror aldrig jag har gäspat så här mkt, så himla trött! somnade vid 2 och alarmet ringde halv 9 , eftersom att jag och frida skulle ta 10.17 bussen till stan, vid 10 i 10 har frida ännu inte svarat på sms, så jag väljer och spamma henne, jo nog allt svarar hon, och är nyvaken! hahah och hon sa åt mig i natt o inte försova mig, nej vem vare som försov sig? -.-'  så nu blire att ta 10.47 bussen, om hon nu inte somnar om igen, haha!

/annaa

bräääänd

hah bild från julen 2008 , haha ni gillar min pyjamas , sitter vid den stationära datan just nu för internet på min bärbara är cp ... så har massa gamla bilder, alla jätte söta!

jag sitter och fan tkr synd om mig själv! är så jävla sol bränd, från topp till tå i stort sett,  men fan i mej bara på fram sidan hahaha.. fett synd! imorrn taggar jag o frida till stan, ska leta present till bror min eftersom jag är en sån underbar syster och han fylle rpå tisdag men ändå haha , sen sticker jag o frida till stina o steker o badar hela dan, tjockt nice , imorrn blire baksidan som solas, får vi se om det jämnar ut sig, får det behövs..
sitter här och ser ut som en vandrande jordgubbe , chattar o tjaffsar med tobias, bara för han inte kan bestämma sig, tragiskt tragiskt ..


/annaa

parkenbadet .


idag har jag vart i parkenbadet hela dagen , as skönt! (y) vid 10 smsa jossan mig och fråga om vi skulle sticka dit , så vid halv 12 , möttes vi och cykla dit. badade solade badade solade osv. hahah hade as kul! och vi fick vara cp skratt attacker lite då o då , vi är sjuka faktiskt .. :( hahah sen hade vi typ catfight med någon liten tjej, fy fan vilken bitch , gaaaah hat på henne! tack för dagen, bosse du är sjukt bra, med ditt fram tvingande skratt och dina tuggummin, haha har verkligen saknat dej hjärtat.
liten dråg bild menmen.
jag älskar dej (L)

[be mine]

jag saknar oss!


sitter på datastolen och gäspar ihjäl mig , redan?! nog för jag knappt sovit någonting inatt, så blir nog rätt snart att jag kryper upp i sängen ( som jag vill riva ) hah ,  och sen dejjta min kudde, först blire nog lite full frys ,elr ja får väl se hur länge jag orkar kolla, lär ju somna till första avsnittet jag sätter på ;)
ska borsta tänderna nu , men vi höres i morrn!

/annaa

when nothing goes right ..

har vart och spelat basket med becky nyss, as mysigt men riktigt riktigt varmt måste jag säga
inte för att vi skjöt så mkt , vi satt mest och pratade , om allt i princip precis som vanligt, och som vanligt blev det en massa skratt, jag älskar dej verkligen gumman, utan dej skulle inte min värld funka du är mitt allt, verkligen.
ses om två veckor (L) .


världens bästa stjärna

you raise me up.

~ det du gör , kan ingen annan göra ~
att såra mig på sättet du gör , lyckas bara du med.


dagen idag har inte alls vart bra , varför vet ju några elr ja en iaf. hoppas kvällen slutar bättre för om en timme drygt taggar jag ut med becky och skjuter och lite sånt, säger hejdå till varandra .. kommer sakna sönder dej ska du vet gmn, ingen dag är densamma utan dej hjärtat.

Day after day
Time pass away
And I just
can´t get you off my mind.


hah

fuck !

vill du ha något, kämpa för det.

typ gilla bilden! jag som har den minsta foten , och hamoar som har den största hah.


somnade runt halv 3 igår , låg o kolla full frys hah , as bra ju!
vaknade sedan klockan 9, av att min mamma knackade på väggen från toan ( jag har rummet bredvid toan ) så nu är jag as irriterad på henne , känner att det här kommer bli en jobbig dag, asså inte för mig men för alla i min omgivning, synd! idag ska jag inte göra någonting, kanske drar ut och skjuter lite på korgen sen vet jag inte , jo förresten ikväll ska jag träffa becky älskling, för hon den bögen drar till öland imorgon och ska stanna där i 2 VECKOR, två hela veckor .. höh , men kom ihåg vad du lovat mig ;*

nej nu ska jag inte skriva mer vi hörs,

/annaa

i don't want you to know.

hihih jag äär inte trött , det är fan synd :(
för jag har verkligen ingenting och göra, och jag pallar inte sova länge imorgon, när för jag inte kan det men ändå .. jo te 10 iaf! ;d sitter och lyssnar på musik o chattar, hahaha shit vilket liv jag har!

/annaa

what about now ?

hihih nu är jag glad igen!
vene varför hah .. typ eftersom jag är störd????:d ja så äre nog, hahah förlåt för mest ointressantaste inlägget någonsin, men sån är jag, ointressant o störd, men det får ni leva med!

sunshine bby!

/annaa

att ta ut allt på bara ett papper.

och så var man där igen.

alla säger att fejka ett smile är lättare än att prata om vad som är fel , jo visst det är lätt att gå runt med ett falskt leende och gå runt med ett hjärta fyllt med sorg o svek, men hur länge kan man gå runt med det egentligen ? alla säger att de är så himla starka hela tiden , att de kan kämpa för två, men ingen är tillräckligt stark att kämpa för två, det är omöjligt det är jobbigt att bara kämpa med sig själv.
hela kvällen har gått åt att tänka, tänka på allt som händer här omkring egentligen, hur mycket världen har förändrats, det är sant som alla säger, kärlek har förändrats till en stor lek, och vänskap slutar nästan alltid med svek, man vågar inte träffa nya kompisar, och man är alltid rädd för att göra fel. men varför egentligen ?
varför kan man inte bara få vara sig själv och hur man vill och sedan bli accepterad så ? nejnej, nu går alla efter ens fukking utseende! jag blir så himla irriterad, för seriöst alla gör det precis alla , ser man inte tillräckligt bra ut, har man inte tillräckligt snygga kläder eller tillräckligt med saker eller pengar, så inte fan har man kompisar heller. och ingen som förstår en heller, nej för är man ful, har fula kläder, följer inte modet , har inte pengar så man kan köpa saker som alla har, så har man ingen där som finns för en , för alla väljer bort de fula, så äre alltid.
alla har förändrats med tiden, verkligen alla ingen ser ut som de gjorde för ett år sedan  och ingen vill det heller, för då var man ful man hade dålig klädstil och allting, jag kan erkänna att jag inte vill se ut som jag gjorde för ett år sedan för nu tkr jag själv att jag ser mycket bättre ut , och det gör tydligen många andra också , speciellt när man är singel. fattar inte själv vad jag skriver så ingen behöver fråga heller ..
orkar inte mer nu ,
/annaa

baby don't worry.


allting går mot det bättre, yes!

/annaa

fotografering,

bildbomb på mina söta hundar :

pepzi
tilda
ibland undrar man vad hon leker ..
haha störd hund man har asså
tilda äter
aww, gullhund
så ful att hon blir söt!
usch vikken tunga .. :(
hah slutar med bild på när jag var en liten tjockis! ;)

/annaa

midsommar.

ibland är du bara för bra sötboll.
hahah jag måste fan berätta en sak om tilda som hände i går, as kul hah,
pappa skulle dra ut en låda som står på våran veranda ( eller vad fan det heter )
och ut från lådan ramlar ett getingbo och fult med hundratals getingar, och in kommer
tilda springade i full fart, och börjar kolla på sin bak, och det visade sig att stackaren hade blivit
stucken hah , och pappa fick massa getingstick på sin fot, stackare , men nog besegrade vi de jävlarna
så nu är alla döda hih (6) hahah garva verkligen sönder!


tycker fan inte det är någon skilland på midsommar från alla andra dagar
bara en onödig dag som någon jävel kommit på , blir att sitta hemma
och tråka sönder , härligthärligt (y)

började städa igår natt , och blev klar nu , haha yyyes! inte jätte fint men det får duga
över helgen , har pyntat en liten del av min vägg också, av gamla roliga o fula bilder,
hah så nu blire lite roligare o kolla på den väggen tummen upp asså.

-nej nu ropar mamma på mig, ska typ hjälpa till o rensa alla jordgubbar hon o pappa plocka
i morse, men får väl se hur många det finns kvar när vi är klara, jag älskar jordgubbar! (a)
ojoj nu blir hon arg, vi hörs!

/annaa

i don't like to , be alone at night.

hahah jag tror fan jag är sjuk elr nått... :(
först as varmt i mitt rum så jag gick runt i shorts och sporttop, och nu ligger jag o fryser uppe i sängen ? :(
inte bra det här alls ..
imorgon ( eller ja idag ) är det midsommar afton , inget spec med det tkr jag?
har ändå ingen släkt o fira med elr nått, så blir nog att vara med tobias, om det nu blir som vi planerat hah .
är fett trött så blir nog att sova snart ..

onödigt inlägg jag vet, menmen.

/annaa

det jobbiga är att jag inte kan prata med dej.

nej jag vet verkligen inte längre..
allting går bara fram och tillbaka hela jävla tiden
man tror att det inte är så jobbgt, men nog fan är det de , det tar kol på en .
och jag har dragits med det för länge, för länge utan att prata med någon
och den jag helst vill prata med kan jag inte prata med ,
alla kommentarer runt omkring, gör att de blir ännu jobbigare, ingen stöttar
jo en , och jag hoppas du inser vem du är ..

/annaa

(L)

don't stop until you lose.


hahahah as ful bild jag vet, men jag bjuder stort på den! hah tro det elr ej, men enligt min syster passar jag bäst i de av min familj, hah igår satt vi och provade glasögon och vem som passade bäst i de, kul liv , ohjaa!

idag vaknade jag typ 7 , as jobbigt ..
nog för jag var så trött igår så jag somnade runt 00.20 heh (a)
gick upp vid 8 spela wii fit till typ 10 , då blev det frukost och sen gick
jag ut och sola eftersom det redan är 23 grader varmt, as skönt!
kom nästan nyss in och nu kollar jag på göta kanal 3 , elr kollar o kollar
kan inte påstå sitter och glor på data skärmen med filmen famför mig på tv:n,
inte direkt bra tycker jag inte , de borde ha stannat med att bara göra ettan, för den
är den enda som är bra hah ,
idag äre träning , fys o styrka uppe vid skogen, as skönt!
skriver nog senare,

/annaa

if you belive



when i do something, dont count it's for you ,
because, everything i do , i do for my own best.

/annaa

when i'm me.

hhöhööh två gånger mindre än en timma gick jag in i en jävla lykta som står i vardsrummet
den är farligt vass, den skär upp hela skinnet ,usch usch usch och ont göre också
bara så ni vet! :(

höhöhöhö ... :(

efter att ha tvättat det lite heeh , det gör ont ..



even in the hardest time, i'm still going.

glömde skriva att jag var o shoppa idag med bby :(
hitta lite saker , bilder kommer under ,


tröjja gina tricot - 49 :-


två linnen , cubus  2 för 149 :-


två nagellack , mkt starkare i verkligheten , cubus 2 för 39 :-


bh , h&m 75 :-



bikini gina tricot , snyggare i verkligheten en på bild, 79 :-

/annaa

du finns i min själ

hahah sjukt rolig kväll natt o dag med rebecka min man andersson.
vid 23 så ville vi sticka ut och cykla, och det gjorde vi i typ 2 timmar
hahah, det slutade med att vi hamnade utanför filips hus .. men han ville inte
komma ut, han stod bara i fönstret o vinka haha :(
sen var vi i en lekpark, men det är bara becky som har de bilderna , hon ska skicka de till mig
senare,
nu kommer en bildbomb, mest på våra kläder som vi sov i, ni kommer få se steg för steg hah ;)
enjoy!

becky redo o sätta upp tält, hahah!
mitt fin fina tält, som max tar 10 sek att sätta upp, eftersom pinnarna redan sitter i , så man drar bara i ett snöre (a)
sötnos ;)
innan vi stack ut o cykla hah (a) förresten vi bjuder på alla bilder ;d
om vi är coola!
beckys mössa åkte ner :(
hah bjuder!

mina sov kläder ;
steg 1 -
bjuder!
steg 2-
jaaa bjuder!
steg 3 -
hahah
steg 4 -
hah
steg 5 - sist steget
hhahahah (a) asså jag såg ut o va typ 140 cm med häng o allt :(


hahah jag orkar inte lägga upp alla steg på becky för hon hade massa, om ni vill se hennes får ni gå in på hennes blogg , www.beckyyandersson.blogg.se

hahah vi sov fett bra , två täcken och en dubbel luftmadrass, det enda dåliga med det hela var att när vi vakna så vare sol på oss .. så det var 20000 grader i tältet, så man svettades som fan :(

skriver kanske mer sen för nu orkar jag inte hah ,

/annaa

if you don't fight , you don't win.

bered er på bilder i natt elr i morgon,
för nu är becky o jag trötta, ooch de som känner osssssss, vet ju hur det slutar!!!!!!!
damp ...
men pussss nu ska vi sätta upp tältet! ;*

/annaa

bäst

blablabla

jag vet att du finns där ute någonstans.

sitter hemma hos becky, kom nästan nyss hit,
det har faktiskt vart en rätt jobbig dag, men helt klart värt det!
först 10.30 cykla vi till tandläkaren för jag skulle dit ( -.- ) HATAR TANDLÄKAREN!
sen gick vi på stan snabbt och becky köpte lite saker och jag köpte en ny bikini hihih'
bild på den kommer nog i morgon eller någon gång när jag tagit kort på den
sen cyklade vi hem , först till mig och sen hem till becky, var där kanske 10 min
sen cykla vi till borsökna o bada o sola, hihi love it!
och sen cykla hem, snacka om att det var jobbigt! var nyss hemma hos mig och hämta mitt tält
eftersom vi ska tälta i natt några som vill joina oss? ;), har massa kläder med mig som jag ska ha på mig! och två täcken
o massa, hahahah vill ju inte direkt frysa.. :(
haha under hela inlägget har becky vart inne på toan, och har skriviit i kanske 8 min eftersom
jag inte kommer på vad jag ska skriva hah.

men nu kommer jag inte på något mer o skriva, kanske uppdaterar ikväll.

/annaa

nån gammal bild bara.

du finns överallt inom mig.


mesta dels av kvällen har jag gosat med den här underbara huden , tilda

nej tror det är dags och sova nu,
eftersom alarmet står på 9 , hoppas på bra väder också!


godnatt.

biiiiildbooooomb

här kommer lite random bilder ;
frida i tältet hos patricia
becky, ff rädd -.-
patricia med sitt rätta ja ;)
drog skancke :)
beckys o min goda sallad! ;d
bilden är ful haha, men jag älskar dej bästavän
en dag, ska jag bli längre än dej! :o
bästavän (L)
hhhahaha, as fula .. :(
every step i take, i take for you
mmmm, såå gooooooooooooott (a)
jag becky o frida är bäst på att göra drinkar så ni vet :)
orkar inte lägga upp fler nu , ska duscha

/annaa

in the end, it's not you who is the winner.

klaga inte på min engelska .. :(
så sjukt slut i hela min kropp... cyklade först med becky till bollhuset , love it , sen stack vi upp till årbyskogen o sprang och sen stannade vi där hela träningen, så det blev en o en halvtimmas stryka o fys, så himla skönt faktiskt, för nu sitter jag här på golvet helt slut, för hem cyklade vi ju också, ( nästan bara uppförsbackar)   (n)
vet inte vad jag ska göra nu ..
blir förmodligen en bildbomb snart på alla bilder jag lovat länge hah,
men vi hörs när vi hörs för kmr inte på nått o skriva

/annαα

00.30

vet att vi är fula, men du är ändå bäst

så nu är jag tillbaka, efter att ha gått typ halva ensam sen så smsa jag becky
och det slutade med att hon sprang till mig för hon trodde nått hade
hänt, så himla söt bästavän!
så gick och pratade och skrattade med henne vägen tillbaka.
just nu sitter jag lugn på golvet ( vet inte varför ) och lyssnar musik,
känns skönt nu efter en tur ute mitt i natten, riktigt skönt!
filmen var riktigt riktigt bra , även fast den typ var försenad i början .. :(
även fast jag inte sett den första så var den här helt klart värd och se,
och man behövde ju inte ens se ettan för att förstå,
men nu håller jag ändå på och laddar ner den , för vill se den också hah.
sitter just nu i knut, tobias tröja o mjukis, love it.
men tönten är på läger tills på torsdag, men då ska jag träffa han!
orkar inte skriva mer för ska kolla på någon film tror jag,

/annaa

sex and the city 2

sjukt bra film, kom precis hem från den.
har inte tid och skriva nu för ska gå ut och gå o tänka lite
skriver när jag kommer in igen.
/ annaa

it's time that you care.

annaabyström ingen annan.

/annaa

helt otroligt.

jätte rolig dag med frida och becky verkligen!
även fast de hade catfight lite då och då hahha  ..
filmade också lite (a) kanske kommer upp på fridas blogg? vet inte faktiskt
ikväll, eller ja om en timma drar jag med bussen till stan och går på bio med
de två töntarna också, sex and the city 2 , nog för jag nt sätt ettan en men hahah

jag älskar er ska ni veta.

du vet vem du är!
otroligt nog så mår jag så jävla bättre utan dej ska du veta
kom aldrig tillbaka till mitt liv, jag menar det verkligen aldrig
för jag vill inte ha nått mer med dej och göra, för det enda du har
gjort är att svikit mig och sårat mig, för många gånger för att du ska betyda
något för mej längre, så jag är inte ledsen faktiskt inte, endast glad, att du äntligen är
ute ur mitt liv, föralltid.

/annaa

it's game time.


skolavslutningen det här året, ni skulle ha sett mig, höll på och dö innan vi gick upp på scenen, så sjukt himla nervös var jag, gick verkligen inte att sitta still i klassrummet eller på stolen i aulan, usch!

ligger och kollar på det regnar köttbullar, en så länge är den rätt bra
men snart blir det väl kattastrof som det brukar bli i såna här filmer -.-
och sånt hatar jag verkligen, så himla irriterande, för först är den mobbad
sen gör den nått så den blir populär, sen blire kattastrof sen i slutet är allt
bra igen, hahaha alltid lika dant ju .. men men!

eftersom ingen verkar bry sig om min blogg så undrar jag,

ta bort eller ha kvar? ni bestämmer.


like everyone else.

bästa igår alltså när vi satt och åt.

rebecka - vi borde starta ett gautkök vi tre.
anna - ja för det är ju verkligen alla kvinnors dröm
rebecka - oh där har vi namnet!
anna o frida - hahahahhahahahahahah omg vad störd!

så sjukt roligt!

så jävla falsk.

bilder från idag och igår kommer när jag orkar, för det gör jag verkligen inte nu.

det roligaste med det här hela är att du först sitter och ber om min hjälp
sen sitter du och anklagar mig för saker som inte ens är sanning.
den jäveln som sitter och ljuger dig rätt upp i anstiktet och säger att
jag går runt och kallar dig massa saker kan väl för i helvete stå för det också
är så jävla trött på all jävla falskhet här i eskilstuna, det är fan sant som
alla säger, man kan verkligen inte lita på någon verkligen ingen.

jag blir så jävla arg seriöst, när man alltid blir anklagad för saker man tror är sanning
men jag menar ta reda på sanningen innan ni anklagar någon för i helvete!
dra bara dra, jag bryr mig faktiskt inte längre.


du kom som en vind, men du försvann också lika snabbt.


bästavän


rebeckandersson - du är bäst ska du veta.

för i helvete

nej nu ska jag sova!
godnatt.

psyk..

åh det går inte att sova, fast mina ögonlock är typ bly
fyfaaaan...

godnatt!

eller jaa det sa jag till mamma klockan tolv ..
men intee fan har jag somnat än! har legat o kollat på film
har läst har lyssnat på musik men inte fan går det att sova inte ..
så nu smsar jag istället, kommer aldrig orka göra något imorgon om jag inte somnar snart
omöjligt när man är som tröttast, ååååååååååååååååh!
den kanske är ful, men den är den skönaste jag har i sängen faktiskt!


inget annat o göra direkt.

AVSLUTA MENININGEN
Jag har insett att min senaste kyss: jaa den var , den sista med dej.
Jag lyssnar på: war - jay sean
Jag pratar: alldeles för mkt , spec om jag är trött...
Jag tycker om: att vara med kompisarna!
Jag avskyr när folk: tror att de är nått, när de bara är så jävla falska!
Mina närmaste vänner är: de bästa som finns
Min första vän hette: lovisa
Kärlek är: det bästa som finns ibland
När jag borstar tänderna: brukar jag vara trött
När jag lagar mat: så, blir det pasta! (h)
Jag tänder på: boyyysss
Det sexigaste yrket är: nått där killar har bar överkropp (a)
Det är charmigt när: du är i närheten
Jag är rädd för:
kryp , insekter o fiskar, uschuschusch!
Den värsta känslan är: avvundsjuka
Bästa känslan är: när man mår som bäst
Jag är bäst på: att skratta när jag är trött
Jag är sämst på: att våga berätta vad jag tkr o tänker
Om jag var ett djur skulle jag vara: en jaguar hahahaha
Om jag va en insekt skulle jag vara: en snigel, fatta o alltid ha huset med sig? :o
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: hammare, stenhård (h)
Jag kommer alltid att vara: anna byström
Det finaste som finns är: du
I sommar: ska jag ha det bäst!
Sist jag grät var: igår tror jag
När jag vill tänka går jag: ut o springer elr går

När jag bakar så bakar jag: med becky elr frida hahah!
Min mobiltelefon är: alltid med mej
När jag vaknar på morgonen: är jag vaken (y)

Innan jag går och lägger mig:
smsar jag !
Just nu tänker jag på : dej.
Bebisar är: så söta , men sååååååå jobbiga när de skriker
Idag har jag: om man tänker sen tolv inatt, ojojoj vad jag har gjort mkt asså!:)
Ikväll ska jag: smsa datan o film
I morgon kommer jag: träna o kanske vara med laget
Jag vill verkligen: bli modigare.

hahah har så tråkigt, och är så jävla trött!

ssschhhh

fy fan vad trött jag är ..
hoppar nog in duschen snart igen, älskar o duscha för då blir jag pigg
eftersom en viss person inte låter mig sova ...
ajaa hoppar in i duschen sen ringer väl tobias, han sa att han skulle det iaf
får väl se om jag somnar när jag pratar med honom, hhah!
totalt värdelöst inlägg menmen


hah vet att bilden är ful, men jag saknar dej sötis!


klockren kväll o natt!

bilder kommer sen, orkar inte lägga in de nu.

vid 5 kanske (?) så åkte jag o frida hem till patricia, vi lyssna musik kolla tv, eller jaa frida kolla tv, vi trixa och gjorde filmer, som jag hoppas patricia lägger upp sen på facbook ?`
vid halv 9 kom becky också, och då började vi grilla hamburgare, tro mig , frida älskar hamburgare. men det slutade med att becky börja gråta och ville åka hem , hahah vi skrämde upp henne lite (a) fast bara med sanning!

vid 11 kanske (?) kom skancke också, då satt vi o prata en stund , sen stack vi ut och gick, träffade några från basketen p96/95/94 tror jag hahah, sen drog vi till mesta skola och lekte, hahahah klockrent fan, så himla mkt skratt, patricia filmade där också hoppas på att det också kommer ut!
sen drog vi och träffade tobias, elr jag och frida sprang hem till honom för att de andra inte skulle följa med hah, men det gjorde de ändå .. sen vid halv 1 kanske så drog patricia o skancke tillbaka så jag frida o becky fick gå in till tobias (a) för det var seriöst typ minus grader ute! efter en timma så somna becky o frida och sov i kanske 2 timmar så jag o tobias satt o prata och kasta jongleringsbollar på varann, för jag fick inte kasta fotbollen i hans huvud ...
faktiskt skönt o sitta o prata med den snubben i två timmar typ, för du är sjukt bra!
vid tre bestämde vi oss för att dra tillbaka, men det var as kallt ute så jag fick låna en tjock tröja av tobias, hahah taack (a)
tog oss en timma o komma tebaka kanske heheh .. vi var inte bäst på att smyga hlr .. sen när vi legat o fryst ett tag övertala vi patricia o gå in o kolla på film, där däckade jag nästan på en gång men blev ändå bara runt en timmas sömn eftersom det slutade med att ligga på golvet ett tag och sen luta mig överbordet för att inte få ont i nacken hahah ..
men det var sjukt kul ! tack allihopa ,
snakka om minne alltså (L)

innan jag gjorde om o.O
asså jag är sjukt trött .. men får inte sova för mamma för då kommer jag inte kunna sova i natt .. alla tkr synd om mej .


back.

kom nästan precis hem efter en underbar kväll o natt i mesta!
skriver ikväll när jag vaknat, för har endast sovit en timma sammanlagt idag
och det var på golvet för att frida o becky tog upp hela soffan! :(
nog för vi skulle tälta, men det var för kallt när vi kom hem klockan 4 så vi gick in o kolla film
nej nu ska jag sova
kommer bilder och berättar mer i nästa inlägg.
GODNATT!

in my head.

så sjukt underbar kväll asså !
becky är underbar och hennes föräldrar bara så skööna asså, hahah!
VET NI VET NI?! I SOMMAR SKA BECKY VARA MED PÅ TV HAHAHAHAH JAG DÖR VAD KUL , MÅSTE VERKLIGEN SE!

bildbomb:

började med att så en död fågel, USCH USCH USCH!
sen hände nått med becky ahahah
he ja som sagt ..
hahah klockren!
härlig!
märks att de är släkt asså !
becky kunde inte hålla sig undan.. :(
ohjaa, becky älskar mjölk
denna (snygga) bild för avsluta allt,
tack för kvällen bby, du är oslagbar!

you're not that i thought you was.

helt jävla slut i kroppen, men kul har det vart
cyklat : 3 mil.
sprungit : 4km.
ohjaa, becky och jag känner oss riktigt duktiga, sen körde vi fys o styrka på träningen också , GILLA.
helt klart värt det, eftersom att jag nu snart ska hem till becky o göra blåbärspaj , mums hahah
war - jay sean , finns ingen bättre låt just nu alltså, spelas i högtalarna hela tiden i stort sett.

bara lite förvirrad

i vissa stunder känner dej , och jag har bestämt mig för ett beslut , i andra stunder är det helt annorlunda, du är dryg dum i huvudet och allmänt störd, då kommer ett annat beslut upp i mitt huvud , helt sjukt.

kan nån svara på en fråga hahah ? att när man smsar med en person, och sen helt plötsligt så skriver man nått till sitt ex som egentligen skulle vara till en annan tjej, alltså helt random lix och sen bah oj jag skicka fel , hahahahah så patetiskt! för jag alltså hur lyckas man med det ? det går väl inte ? :o då måste man väl gå in på redigera kontakter , radera kontakten sen lägga till en ny ? verkar helt omöjligt och göra, shit vad dålig jag dööööööööör xdd

it's not everything.

förre årets skolavslutning, shit vad alla har förändrats, elr ja inte alla men.

kvart i 5 taggar jag på träning, jag och becky ska faktiskt cykla till bollhuset,
men vi vet inte hur man cyklar dit , därför åker vi så tidigt, för träningen börjar 6 hah (a)
men det kan bli kul!
sen om jag får cyklar vi till borsökna och badar i det varma vädret ... sen cyklar vi hem.
om det blir som vi tänkt kommer jag vara heltb utmattad eftersom vi också springer 5 km idag på träningen.
men jag överlever nog hah.
nu ska jag kolla klart på step up 2 och sen fixa mitt till träningen
skriver nog ikväll om jag orkar efter allt hahahah!

sommarlov.

eftersom att det är sommarlov så dras jag inte så mkt till att skriva här på bloggen,
men ska försöka uppdatera så mkt jag kan orkar o vill !
just nu chattar jag smsar jag och kollar på hairspray som går på fyran,
tycker inte den är så direkt bra så kollar inte så mkt ,
var nyss VM , tyskland - australien , tyskland vann med 4-0
och de var verkligen helt totalt skit grymma! men domarna sög, hahah som vanligt.

nu ska jag kollar på nån film som jag har på datan, ska bara välja ;)

känner före.

BECKYS RAPAR STINKER SOM FAN!
jag är trött och lyssnar på musik
becky sitter inne på toa, lär ju ta ett tag ...
nu tar hon papper, hon kommer nog snart, så hejdå!

all that you have done.

fick en äkta regal klocka av mamma o pappa idag i present (a)
anledning var av mina bra betyg, men tror de hitta på där asså hahaha!
men nu kommer min älskling som sover här i natt ,

pussssssssssssss


studenten , våra tränare.

absoult as bra dag!
först kolla när jenny springer ut, så himla fin tjej asså!
sen dra o vara på stan och sen kolla när emma springer lika fin hon!
vid typ 5 drog vi hem till emma, hahahah as kul!
klockrena barn asså, märks att de är släkt med henne.

skriver mer sen kanske, för just nu mår jag as illa av allt moff..


sista dagarna?

farmor ringde precis.
hon berättade att det kan vara sista dagarna för farfar, jag vill inte tro på det
seriöst jag klarar det inte om han dör, han är så sjukt bra.
farfar är stark , han klarar allt!
farmor sa ocksåå att hon hade svårt att svälja och att doktorn trodde det var en tumör
en cancer tumör ..
vad händer? hela världen är imot mig, och jag klarar det inte.

just like that, and then your gone.


i'm strong

vikket jag tror jag är iaf.

jag ska vara stark och klara miig igenom det här,
iallafall förska, sen får man väl se vart dt leder.

jag trodde faktiskt det skulle vara lättare.

SOMMARLOV!

fy fan vad skönt , nu är det sommarlov och det ska bli bäst!
skriver ikväll , när jag inte är lika rädd



amazing

skit bra unge asså.



simply the best.

hah , det är fan sjukt.

för er som tar åt er.

skulle jag inte vara jag, skulle jag inte ha mitt ansikte
inte mitt hår, inte min kropp
utan såg helt annorlunda ut, skulle jag
inte alls vara lika intressant.
patetiskt.


du är ju bara ute efter en sak.

tar bussen om 20 min
klassens dag i dag, men vette fan om jag ska bowla,
för det suger , och det gör jag med o.O
sen blir det att käka på ming , med 8E , fattar inte att
pia och mattias gick med på det, lix våran klass på ming
säger bara stackars alla andra ..


så där.

klappat o klart.
hahahah kunde ju blivit bättre.


bara jag.

accepterar ni inte den jag är, är det inte mej ni vill ha
så då kan ni ju lika gärna dra åt helvete!




vilken ålder jag än är i,vilket årtal det än är
kommer jag aldrig vara någon annan än . . anna byström.

falska.

jag är trött på alla jävla falska människor som finns här runt om kring, seriöst det går ju inte ens att räkna hur många det finns. och alla är falska på samma sätt,'' du kan alltid prata med mej, jag berättar aldrig något som du ber mig hålla hemligt, jag finns alltid här för dej'', allt är ju fan bara snack!
jag säger inte att alla mina kompisar är så här, men det finns många, ohjaa alldeles för många..
jag har de jag behöver, och de jag litar på, ni vet ju själva vilka ni är det är jag säker på.
men jag blir så jävla trött på folk som säger att de ska glömma bort en, seriöst hör ni själva vad ni sitter och säger/skriver. typ bah jag ska banka skallen hur mig, bara jag glömmer dej, jag ska radera allt som har med dej och göra, jag ska aldrig tänka på dej igen, jag ska aldrig kolla på en enda bild på dej igen, jag ska supa sönder så jag glömmer bort dig totalt, alla hör ju hur jävla patetiskt det låter.

seriöst, varför kan man inte bara komma ihåg varandra men kanske inte snacka med varann, förstår verkligen inte allas problem, den man en gång älskat hur mycket som helst, kan man inte glömma bort bara så där, för att man vill. man kan inte styra sig själv på det sättet, även om de flesta tror det.
oh jag blir så sjukt arg på detta, och samtidiigt ledsen faktiskt! hur tänker människorna som sitter och säger så här? skriver saker på bdb, på facebook, som jag ska glömma dej föralltid, ska radera allt som har med dej och göra, din äckliga jävla hora, du har förstört mitt liv, m.m.
jag menar bara .. en gång var man ju det bästa som hade hänt? och nu är man den som förstört hela livet, och det skulle vara bättre om man aldrig lärt känna den som förstört allt. det enda jag vill ha svar på är .. hur kan någon som man älskat över hela sitt hjärta, någon som en gång vart ens liv, som vart ens allt, helt plötsligt gå över till den man hatar mest, den som är en hora, den som FÖRSTÖR ENS LIV, den som inte betyder någonting, och allt detta händer på bara någram minuter?
vi är verkligen fega vi svenskar, för det man sitter bakom en data och skriver, eller en skärm överhuvudtaget, skulle man aldrig kunna ta i verkligheten, har nån något emot mig, säg det till mig istället,
istället för att jag ska få sitta bakom en skärm och ta massa skit.

jag jobbar på det här som jag skriver, att jag ska hata dej, att du aldrig ska betyda något för mig igen, men det kan inte vara lätt för dej heller, sluta gömma dej bakom den starka du, för vi båda vet att du är svagare än mig.




underbar



haha för härliga !
och jaa ni tkr säkert att vi är töntiga med varsin sko, men vad gör man inte för en strumpa lix ? ;)

hahah sjukt bra dag, lavia (L)


willys.

hih tvinga syrran att köra mej till willys och köpa hårfärg (a)
men vilken det blir vet jag intee, så det blir en överraskning för oss alla :o
men nu ska vi åka tror jaa.

jag vet inte hur jag ska göra /

orkar faktiskt inte skriva just nu, kanske blir ett inlägg senare
annars imorgon tror jag. skön dag i skolan, kom dit städade skåpet
''städade'' ett klassrum, vi tjejeor satt vi ett bord tillsammans, hahaha typ första gången
vi vart tsm på kanske 2-3 månader ? vad hände med gänget egentligen?
vi som alltid skulle vara tsm, aldrig dissa varandra, alltid finnas dör för varandra
aldrig snacka skit, och alltid berätta allt för varandra, hahahah bullshit!
allt försvann bara, och jag orkar faktiskt inte bry mig, för er med de bästa och det nöjer jag mej med.
sen drog vi hem iaf, elr till stan ( jag frida o bosse) sen stack ja o frida till tobias, lyckad dag faktiskt (y)
jag älskar dej.


hittade bilden.

hittade bilden precis, gulligt gjort! ( asså inte jag som gjort den hahah )

sovmorgon

fan vad soft att börja halv 1 idag, sen tror jag bara vi ska kollar teater
sen sluta, fett skönt.
vakna iaf typ halv 8 (o.O) men gick upp halv 10 (a)
skriver kanske innan träningen idag, för kommer inte på något
mer o skriva nu, och vill inte tråka ut er. hah

godnatt.

nu tvingar mamma mig att stänga av datan -.-
men att sova kommer det inte bli något av på ett tag eftersom . ..
jag inte ska upp före 10 i morrn , fan vad skönt!
men godnatt ändå.
någon random bild ;)


bara för att :)



drickorna är klara o mamma o pappa kom hem nu, muumssss!

nothing to say.

har legat o stekt i en timma ungefär på förmiddagen
sen nu har jag städat och sånt i rummet i kanske 2 timmar!
mamma ringde precis, de köper hem subway , mmmmm..
sen ikväll blire grillat, kan inte bli bättre, älskar sommaren.
måste göra lite dricka nu, tills mamma o pappa kommer hem.


and now i'm back in the begining

hah klaga inte på min engelska . ..

nej längre än så här sitter jag inte vid datan, aaaaas trött!
godnatt världen, eller kommer nog smsa lite, men godnatt datan.


greatest of all

egentligen skulle jag nog ha sovit nu
för är så sjukt himla trött! men en viss person håller mej vaken
och ska göra till typ 2,  hahahah lycka till säger jag bara
lyssnar musik tittar tv och spelar, det kan inte bli bättre.


hiss o diss!

nu kör jag på en hiss och diss, för sitter i vardagsrummet och vaktar hundarna!


jag hissar :
mina hundar , ibland vill jag bara slå ner de, men de är så sjukt underbara ändå
musik , fatta ett liv utan musik?! nej det går inte
kladd , älskar o kladda på ett pappar, man får skriva av sig så mkt.


jag dissar :
fulla inkorgar på mobilen , åh vad jag hatar det vrf kan man inte så många sms man vill?
när telefonen ringer , hatar o svara i hem telefonen
försäljare , för de är alltid de som ringer!

it's already going to far, boy!

he don't wanna leave,
and i don't wanna go
he don't wanna leave,
- and i don't wanna fight this kind of war.

if you make me fight for you , die for you
- would you the same?



bby, this is turning into way
more then a game.


allt blir bara jobbigare när vi träffas .. .

är så jävla trött, men gårdagen o idag var bäst med becky älskling
vi är typ psyk så becky börja krypa på golvet och jag satt halvt på henne?
ajaa orkar inte skriva mer idag tror jag inte, kanske senare
nu ska jag hoppa in i duschen sen käka godis o kollaa film, sjuukt trött verkligen!


men om man inte vet då?

minns du tiden då man var liten?

då skitsnack inte fanns.

kärlek var en puss på kinden.

höjden av smärta var när barbie tappade benet eller när en leksaksbils hjulen försvann. värsta graven var när man ramlade och skrapade upp ena knäet. största rädslan var monstret under sängen..

NU finns nästan bara skitsnack, kärlek förändras till en stor lek, smärta är när du förlorar din bästavän, och största rädslan är att du ska förlora den du älskar mest i hela världen ...

jag älskar den dikten verkligen för den stämmer verkligen så jävla bra, önskar man kunde vara liten, världen förändras verkligen.



all i want . . .

This is turning into way more than a game..

the place to be, is in your arms bby!

kom nästan nyss hem från borsökna badet med tjejorna! det var fan
as härligt och bada, även fast jag inte våga hoppa i först p.g.a av fiskar!
har världens största fobi för fiskar hahah (a)
nu , elr jag när becky är klar så taggar jag hem till henne o sover där
jag älskar dej bästavän! skulle aldrig överleva en enda dag utan dej hjärtat.
imorrn tidigt , eller typ tolv men ändå heh så drar vi till borsökna igen o steker, oh yea det gillas!
tog inga bilder eller något, så ni får inga heller.
men nu ska jag försöka skaffa ett liv och tänka på allting som händer för jag vet fan inte
because when i look at you, i can't stop.
hoppas becky min man är klar snart, för jag saknar (honom) hih.

du är bäst bby

it's not easy

blev inte riktigt som vi planerat . . . vi körde inte intervaller , men allt annat körde vi
och det gick galant! vi stannade inte någon gång och sen joggade vi tillbaka också
för att vi inte ville bli kalla haha , (a)
mitt skott suger så måste verkligen öva på det! men nästa gång blire att öva på min
bollkontroll för jag behövere!
kom nästan nyss hem  så nu ska jag hoppa in i duschen, kanske skriver något inlägg sen
annars hörs vi imorrn , om jag hinner ska ju göra lite i morrn :)
men ajaaa


vet inte om jag kan.

snart taggar jag på träning, eller snart o snart om en timma men ändå, älskart! idag tror jag vi ska springa 5 km och sen köra intervallar, HOPPAS JAG?!(a) sen fotarbete när vi kommer tillbaka o skott, blir säkert inte så
men jag hoppas faktiskt påt.
nu kommer bild på min nya bikiniii


fast vene om jag ska ha den ? o.O

hah redan klar till träningen (a)
fast blir nog att springa i sporttop.


shit

fy fan vad mkt skit snack och falskhet det finns här i eskilstuna.
ser fram i mot att flytta här i från faktiskt, när nu det händer.



jag vill ha tillbaka förra året, inget annat.


jag ljuger ju för fan bara för mig själv ..

helvete

not as i want

˜ det är lättare än jag trott ˜ ×

˜ det är svårare än jag trott ˜ √

every step i take, i take for you.






the one

jag har så sjukt svårt o bestämma mig

stålfors/faktoriet ?
hjälp tack.


RSS 2.0